3, 2, 1 ... in aceasta seara... editia a 9 a Postavaru Night!

22.03.2014 

Cateva ore ne mai despart de startul Campionatului National de Vertical Race... iata ultimele noutati:

Partiile din Poiana Brasov se prezinta in conditii de iarna autentica, Maria sa "Natura" si prietenii nostrii de la Comprest SA. au facut eforturi considerabile pentru asta. Noi le multumim inca o data pentru toata sustinerea... de care se bucura Postavaru Night.

Aproximativ 300 de schiori alpinisti si alergatori montani sunt asteptati astazi in Poiana, 

Primii 3 clasati in Campionatul National de Vertical Race vor fi premiati de catre Gravity cu o Bluza Softshell Yellow. Vor fi luate in calcul categoriile de seniori feminin si masculin si juniori masculin si feminin.
www.gravity.ro

S-KARP, producatorul brasovean de incaltaminte outdoor si trail va fi alaturi de noi si in acest an
. S-KARP ofera o pereche de incaltaminte fiecarui castigator al primului loc la toate cele 14 categorii ale cursei. Ocupantii locurilor doi si trei vor beneficia de serioase vouchere de discount la achizitionarea incaltamintei S-KARP. Fiecare participant care va lua startul diseara beneficiaza de un discount de 25% la achizitionarea oricarui produs S-KARP si de un mic cadou.Mai multe detalii despre noutati, promotii si produsele S-KARP gasiti pe pagina de prezentare: www.s-karp.com 

Procesul de validarea este ca in fiecare din cei noua ani la Clubul Rossignol, iar zona de start este in apropiere. Pasiunea si sustinerea pentru schi si alergare a celor din echipa Buff Romania este recunoscuta, sunt alaturi de noi de la inceput si asta spune foarte mult despre implicarea lor. 
www.buff.ro

Snowline Romania pune la dispozitia celor care vor participa in cursa din aceasta seara, 5 perechi de gheare de pisica "Snowline PRO" pentru a fi testate pe viu. Vino la standul nostru si vei avea ocazia sa vezi cat de tare "zgarie pisica blanda"... 
 

Ofertele facute cu ocazia cursei noastre de catre Snowline Romania si Contour continua...pana pe 31 martie, ghearele de pisica Snowline Pro sunt 160 lei (in loc de 190 lei), Snowline Light sunt 210 lei (in loc de 254 lei), iar la pieile de foca si accesoriile Contour se ofera un discount de 20%. Le puteti scrie pe schialpinism@yahoo.com.
Prietenii nostrii de la Salvamont Kronstadt si Cabana Julius Romer Postavaru vor fi si in acest an alaturi de cei care vor lua cu asalt "Cetatea Postavarului"

Alte info: www.carpathianman.ro, www.postavarunight.blogspot.com

Ne vedem la start! 

Niciun comentariu: