Au inceput inscrierile la Postavaru' Night 2012

Astazi au inceput inscrierile la editia 2012 a Postavaru Night, cunoscuta cursa nocturna de schi alpinism si alergare montana ce are loc la inceputul lunii martie in renumita statiune montana Poiana Brasov. O urcare pana in vf. Postavaru urmata de premiere si "after race" la Cabana Postavaru.
Evenimentul a ajuns in acest an la editia a sasea si se bucura de o popularitate ce creste an de an. Traseul de 4,5 km lungime si 700 metri diferenta de nivel pozitiva a fost parcurs anul trecut de 167 participanti din tara si strainatate. Castigatorii absoluti ai editiei 2011 fiind, la schi alpinism: Andreea Dan si Paul Pepene, respectiv Ioana Ciulei si Ciprian Balanescu la alergare montana.

Poiana Brasov ne asteapta din acest an cu o faţă nouă, pârtii mai lungi, mai late, dotate cu instalaţii noi de transport pe cablu, sistem modern de înzăpezire şi condiţii de securitate maximă completeaza imaginea celui mai vast si mai modern domeniu schiabil din Romania.
www.brasovcity.ro

Postavaru Night este primul din cele patru evenimente ce sunt programate pentru acest an in seria de competitii outdoor CarpathianMan. Din aceiasi serie mai fac parte: Marathon Piatra Craiului - Salomon, Bike Marathon 3Mountains si UltraTrail Fagaras.
www.carpathianman.ro

Pentru a completa formularul de inscriere on-line si pentru detalii legate de eveniment accesati pagina web a evenimentului.
Direct info: 0722-553121

Sponsori:
Sponser Sport Food, Cabana Postavaru, Contour, Buff, Snowline, Elan, Rossignol

Parteneri:
Primaria Municipiului Brasov, Domeniul Schiabil Poiana Brasov, Cabana Postavaru, AER - Asociatia de Ecoturism din Romania, SKV - Asociatia de Turism a Sasilor Transilvaneni, Salvamont RPLP Kronstadt RA Brasov, ATTA Cluj, FRAE - Federatia Romana de Alpinism si Escalada.

Parteneri media:
alpinet.org, carpati.org, alerg.ro, zidezisport.ro, televiziunea targu mures, maraton.info.ro, schialpinism.blogspot.com

Niciun comentariu: