OPEN Race Retezat

Schiorii de tura din ţară sunt asteptati in acest week-end sa revina in muntii Retezat, acolo unde ani la rand s-au desfasurat Campionatele Nationale de Schi Alpinism. Uricani-ul va gazdui prima editie a Open Race Retezat. Competitia este deschisa amatorilor feminin si masculin, legitimatilor si salvamontistilor.
Trei-patru ore pe trasee cuprinse in zona Scorota Seaca - Pietrele Albe - varfurile Dracsanu si Piule - Cheile Butii. Traseele sunt balizate, iar în teren vor fi prezenţi şi arbitri.
Participanţii trebuie să fie echipaţi cu schi de tură, legături de tură, piei de focă, clăpari de tură, beţe de schi, pieps, lopată de avalanşă, sondă de avalanşă şi îmbrăcăminte adecvată.
Un briefing va avea loc vineri incepand cu ora 19.00 la cabana "Itinerar fara limite" din Campul lui Neag (langa Jandarmerie).
Ziua de concurs a fost stabilită pentru sâmbătă, 11 februarie. Startul se va da la ora 09:30, de pe DN 66A, cu prima urcare pe muchea Plesa-Piule.
Se vor acorda premii pentru fiecare categorie. Participanţii vor trebui să plătească o taxă de concurs de 20 de lei/ persoană.
Informaţii: 0720-015.646 sau 0769-068.103 Sorin Sanda

Niciun comentariu: